söndag 30 mars 2008

Bättre!!

Japp, idag kan jag säga att Linnéa är MYCKET bättre! Hon har varit på mycket strålande humör i stort sett HELA dagen! Näsan är bättre, men den där hostan blir man nog inte av med så lätt. Tur att den är ganska lindrig. Tänkte ge det en chans att bli bättre...

Vi var ut en sväng till Sundbyholm idag. Gick också väldigt bra. Annars brukar Linnéa tappa humöret efter ett tag. Men hon var idag ganska glad hela tiden! Börjar fundera på om det är något med att åka bil? De senaste dagarna har vi inte åkt bil... Men så fort man åker ut med henne till sundbyholm, så ska hon envisas med att kräkas.
Blir små barn åksjuka tro?
Hon har ju näst intill slutat kräkits hemma... Eller ja, de skulle väl vara om man bollar med henne för mycket efter maten. Men vilken bäbis gör inte så?
Aja, det tåls att fundera på. Ganska Googla det sen?

Har varit och hämtat ut nya skärmen på Elgiganten idag. Det vart jättebra! Jag fick peka ut en skärm för samma pengar som jag köpte en 17tums skärm för, för nästan 3 år sen. Alltså 2000kr! Och vad får man för det? Jo, vi la till några hundralappar och fick en LG, 22tums Wide skärm!! Fan vad priserna har gått ner!
Passade på att köpa mig en ordentlig mus till min bärbara dator. (Som jag hoppas kommer imorgon). De vart en dyr historia det också, så jag hoppas verkligen att den är bra! Något trådlöst, laseraktigt? Aja, mini var den iallafall. Och en aning Gay! Fick med en liten skyddspåse i tyg som musen ska ligga i när den inte används. Ungefär som mobiltelefonerna och de där praktiska skyddsstrumporna!

Aja, biljakten går vidare. Någon som vet en fin, fräsh vw Passat som är till salu? Måste vara Kombi och HELST automatlåda!! Har blivit bortskämd, vill bara ha automat tror jag.

Nu har mor min bestämt sig för att joina detta blogg ställe... Får se om hon blir mer nöjd med detta.

Nu ska ja fortsätta med mitt kaffe!!
Höres en annan gång!

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag kommer inte ihåg vad vi pratade om under nattfikat. du får sms:a mig och berätta vad du köpt istället. :) 22"? lite overkill. haha! mycket nöje. puss o kram.

Mari sa...

Usch vad ni smusslar!... Blir ju sååå nyfiken ju... hmm

Å så hann jag ju inte berätta för Anna-Karin om min nya blogg själv ju... fick ju skäll... hihihi... skvallerbytta... ;) hihi...

Puss å kram//Mor

Mari sa...

Skoja ju bara... Klart det inte gjorde nåt att du skrev om min nya blogg...

Kramar//Mor

Petra sa...

tack snälla för din kommentar!!! Det e som du säger, allt bara rullar på och man tänker eller känner knappt nåt. Nu hoppas jag att medicin och psykologen ska göra saken bättre.
*en stor bamse kram till dig*