torsdag 22 maj 2008

Kalla fötter...

Fy faan!! Mina fötter har varit som isbitar hela dagen. Knappt hjälp med strumpor. Eller jo, efter en stund. Men då lyckades jag kliva i ägg som jag tydligen spillt på golvet. Så... Av åkte strumporna igen.
Försökte tidigare på dagen ligga under täcke och vila mig i hopp om att fötterna skulle återfå lite värme. Jag kan ju säga att det tog sin tid innan man började känna förbättring. Men... Just när de började kännas OK, var man tvungen att kliva upp igen. Nea ville ha sällskap!

Linnéa har vart en aning jobbig idag... Eller hur man nu ska se det. Jobbig är väl fel ord. Hon är väl som barn är antar jag. Allt gick bra med middagssovning fram till kl 12 idag. Sen ville hon inte sova något mer på näst intill hela dagen. En 20 min vid 17 tiden. Ja, men hon har väl inte direkt varit grinig. Bara klängig, kinkig och trött mot slutet. Det då från kanske 16 tills hon somnade straxt innan 20.
Men, men... Ska väl inte gnälla. Kunde varit värre, hon kunde ju gallskrikigt. Hihi! Men ändå kan jag inte låta bli att känna mig helt slut efter denna dag.

Tog en paus efter att Nea somnat och Daniel kommit hem från jobbet. Åkte över till mor min på en kopp kaffe. Vart en snabbis, då hon var tvungen att åka iväg och köpa morgondagens frukost. Hängde med då det bjöds på glass... Kan ju inte tacka nej till en glass??

Imorgon bär det av för mig och pappa till Lindesberg i hopp om att få hem Daniels bil. Den ska vara lagad nu iallafall. Tyvärr kunde jag inte hitta någon barnvakt, så Nea får gott hänga på. Har jag tur kanske hon sover en stund. Får nog se till så hon inte sover så länge innan vi åker. Då kanske hon sover som en stock ena vändan?

Näe, nu ska jag krypa ner och titta lite TV och värma mina fötter.

Natti!!

Inga kommentarer: