torsdag 11 september 2008

Ännu ett steg närmare...

Idag är äntligen alla delar i framvagnen bytta på min bil. Äntligen har det irriterande klonkandet när man svänger försvunnit. Nu ska jag bara boka en tid för att ställa in framvagnen också. Hoppas, hoppas de blir bra nu. För nästa fredag bär det av för att få dommen på min bil. Hm... Blir antagligen den första besiktning som JAG gör själv. Hihi!

Vet inte om jag skrev att broderierna kom i måndags. Väldigt bra tajmat tycker jag. Detta eftersom jag blev klar med duken kvällen innan. Väldigt billig hobby måste jag säga. När man väl satt igång kan man bli sittandes länge...
Iaf... Jag är i full gång med att göra en liten minnestavla eller vad man nu ska kalla det. Känns fel att säga doptavla eftersom Nea inte är/blir döpt. En namntavla kanske passar bättre. Hm... Kommer nog inte att dröja innan den blir klar. Hihi! De kommer bli så fint.

När jag var ut och testkörde bilen passade jag på att titta in på babyproffsen för att kolla hur det går med vagnen. Och ja... Den var klar. 4 nya hjul blev det. Skönt... För nu är det mycket bättre. Visst, man kan känna att det skumpar en aning. Men det lilla som är nu kan ju kanske ge sig med tiden. Det går iaf att leva med.

Nu på kvällen skrattade jag en aning åt mig själv. Ja, Nea såg en aning förvånad ut också. Inte för att jag tror hon fattade vad som hände. Jag hade tydligen tänkt göra ett bad kombinerat med tvätt. Ja, jag hoppar i badkaret och ser hur Nea tittar konstigt på sina fötter...
När vi väl satt oss stirrar hon fortfarande på fötterna... Konstigt då. Glömde ta av henne strumporna. Hon såg så rolig ut... Ungefär... "Mamma, dom där brukar väl inte vara med i badet".

Näe... Nu ska jag kliva i säng...

1 kommentar:

Mari sa...

Hahaha! Ja men alla sätt är väl bra utom de dåliga? Eller?... Borde väl funka lika bra att tvätta i badkaret som i maskinen... hihihi!

Tack för en smaskig måltid! Chilisoppan var perfekt!

Kramar / Mor