söndag 31 augusti 2008

Födelsedagshelgen är över för min del...

Japp, nu är det över. Nu är de bara att se fram emot julen. Haha!
I fredags (min egentliga födelsedag), strömmade meddelandena och mailen in med grattishälsningar. Vart en aning förvånad över hur många som tänkte på mig den dagen. Hihi! DÅ kände jag mig verkligen omtyckt. Den känslan levde jag på den dagen.
På eftermiddagen kom Daniel för att titta till Nea medan jag åkte iväg för att handla det sista inför födelsedagsfirandet. Fick ett skojigt mms någon timma senare på en VÄLDIGT kladdig unge. Haha!
Aja, sen till kvällen avlöste jag Daniel, nattade Nea och gjorde två fina smörgåstårtor. En med ost och skinka. Och familjens favorit... Tonfisk och räkor! Väldigt gott vart det.
På lördagen kom familjen... Åt lite tårta och fikade på hemmabakat! Japp, japp... Jag har bakat hela veckan. Lite allt möjligt. Ja, mor min (och Micke) bakade två stycken stora och fina rulltårtor med äppelmos. Måste erkänna att jag har ätit en eller några bitar idag också. Hihi! Men jag tänkte det. Man fyller bara en gång om året.
Fick faktiskt jättefina blommor av Fam Pettersson och Daniel. Men... Måste säga att jag glömde mammas blomma på köksbordet i natt. Mr Kisse hade varit och naffsat på den. Grr!
Just ja... Till det omtalade paketet från Ikea. VÄLDIGT fina lampor! Två mindre glasbollar med svarta blad på. Och en lite större av samma modell. Tror modellen hette "Knubbig" om jag inte minns fel. Hade faktiskt köpt sånna själv om JAG hade vart på Ikea. Mamma vet vad jag gillar!!
Tyvärr kunde inte Fam Karlsson komma. Kommer inte riktigt ihåg vad de var. Men jag tror att Sonny var överöst med jobb. Aja, det var nog lika bra... Det var full rulle med alla barn! Haha! Näe, men de skulle komma nu i veckan iaf. Kul, kul... Då får man en ursäkt att äta mer tårta! Hahahaha!!
Men på kvällen när alla gått och Nea somnat. Kunde jag inte låta bli att känna att någonting saknades. Något som gnagt hela dagen. Haft lite ångest för det.
Var egentligen bjuden på möhippa i lördags. Dels hade jag sen tidigare planerat att fira mig själv just denna dag. Men eftersom Daniel fick nytt schema vart jag heller inte längre barnledig denna dag/kväll. Hade innan Daniel sa det tänkt joina möhippan efter kalaset.
Var faktiskt en aningen ledsen över att jag inte kunde vara med... Aja, smällar man får ta när man har småbarn.
Nu ikväll när jag läste hennes blogg över hur hennes möhippa hade varit, blev jag väldigt rörd. Hon hade skrivit så långt och glatt över hur hennes dag/kväll/natt hade varit. Väldigt trevligt lät de som. Men de var inte de jag vart rörd av... Det sista som stod i hennes inlägg var något om att hon haft en underbar dag men om hon hade fått önska något mer... Så var det att jag hade fått barnvakt! Hur sött är inte det?!
Hm... Ja... Lite besviken är jag allt på min familj måste jag säga!! I alla år har jag kört samma rutin på mina kalas. Och som alla annars alltid noterar... Grr!!
Var det ingen som märkte att jag för första gången serverade allt på allt annat än papptallrikar, plastbestick och plastmuggar?!
Hahahaha! Näe, det var bara kul att gnälla lite. Micke brukar ju vara pigg på det. Det är ju alltid fel på storleken på mitt porslin och glas. Haha! Näe, han är rolig han!
Nähä... Nu orkar ja inte mer för denna gång...
Ja just ja... Funderar på att bli brunhårig?!

2 kommentarer:

Mari sa...

Kul att du gillade lamporna hade velat haft dom själv... hihi.

Allt var väldigt gott på kalaset, gillade dina hallongrottor.

Ärligt talat så har jag aldrig brytt mej om ifall jag äter på papptallrikar eller porslin, spelar ju faktiskt inte så stor roll. Därav utebliven kommentar. Hur som hellst så var det trevligt.

Kramar / Mor

Anonym sa...

JAAAAA, brunt hår på dig är bara så rätt. Det finns knappt ord för hur rätt det är. "It's dare! Uh!" ;-)